Hur man tränar din kropp


Konditionsträning är någon fysisk aktivitet som förbättrar eller upprätthåller övergripande hälsa och allmän kondition. Detta inkluderar aktiviteter som tyngdlyftning, konditionsträning, stretching och stärkande träning, och simning. Som med det mesta i livet, det finns många olika former av konditionsträning, så det är bäst att kolla in en tränare för några specifika råd.

Vikt utbildning: Detta är den äldsta formen av träning och en som alltid varit ett populärt val. Styrketräning innebär att träna din kropp för styrka, uthållighet och muskel definition. Medan denna typ av träning inte nödvändigtvis fungerar alla muskler på en gång, med tiden, du kommer att börja se resultat som din kropp vinner mer styrka.

Träna med kroppen som redskap

Hjärt-motion: Detta är ett bra sätt att gå ner i vikt, stärka och ton, och bränna kalorier. Du kan använda en mängd olika träningsmaskiner och metoder för att få en aerob träning. Simning, löpning, cykling och hopprep är alla bra alternativ. Om du inte är i aerob träning, kan du alltid använda trappan!

Flexibilitet Utbildning: Många människor blir skadade från övningar och sport som är för intensiv. Stretching är den perfekta lösningen på dessa skador och smärta. Prova sträckor som Yoga, Pilates och stretching klasser för att få en bra mängd flexibilitet i kroppen.

Styrketräning: Du kanske har hört talas om bodybuilding eller tyngdlyftning, men visste du att det finns andra typer av styrketräning? Detta kan inkludera övningar som styrkelyft, som tränar hela kroppen för styrka och bygga muskler. Du kan också göra styrketräning i gymmet genom att använda vikter och göra specifika övningar.

Konditionsträning: Det bästa sättet att träna hela kroppen är genom cardio, och du bör välja ett program som är tillräckligt flexibel för att passa din upptagen livsstil. Många tränare rekommenderar att träna i 45 minuter på vardagar, sedan växla till mer vilodagar. Det är viktigt att hitta en rutin som fungerar för just dina behov. De flesta hjärt sessioner bör göras tre gånger i veckan. Det är viktigt att se till att du alltid har tillräckligt med vila mellan träning och att du har en positiv attityd när du tränar.

Hur påverkar träning kroppen?

Viktminskning: Viktminskning handlar inte bara om bantning, men det handlar också om motion. Genom att skära ner på skräpmat, du är mindre benägna att gå upp i vikt, medan äta hälsosam och näringsrik mat kan ge dig energi att fortsätta att träna hårt. Med rätt näring kan du förlora upp till sju pounds varje månad.

Med rätt plan och träning rutin, du kommer snart att känna och se ditt bästa. och vara nöjd med hur du ser ut.

Det första steget för att komma i form och ha ett bra träningsprogram är att besöka din läkare. Han eller hon kan hjälpa dig att få på en ordentlig viktminskning plan och kan erbjuda dig råd om utrustning, och motion som hjälper dig att nå dina träningsmål snabbare.

När du har bestämt dig för en rutin måste du se till att du får mycket sömn. Din kropp behöver minst sju timmars sömn för att fungera korrekt. Äta hälsosamt och undvika stress kommer också att hjälpa dig att komma i bättre form. Motion kommer också att hjälpa dig att bränna mer kalorier, så att du kan kasta ännu mer vikt.

Se till att du får mycket vatten, och drick mycket av det. Om du inte dricker tillräckligt med vatten, kommer din kropp inte att kunna gå ner i vikt så snabbt som det behöver. Vatten ger också näringsämnen, så om du äter hälsosam mat behöver du inte oroa dig för att bli hungrig hela tiden.

Det är en bra idé att göra lite stretching före och efter varje träningspass. Stretching hjälper till att förbereda musklerna som ska användas för en annan uppsättning av motion. När du van dig vid en rutin, kommer du att märka en skillnad i hur du känner i din träning.

Du kan komma igång med konditionsträning och träning genom att använda en kombination av dina befintliga rutiner. En daglig morgonpromenad eller rida till jobbet är ett bra sätt att komma i form och gå ner i vikt.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts